Túlságosan sok egyéni hibát vétettünk

Túlságosan sok egyéni hibát vétettünk

Hiába működött csapat szinten jól U16-os együttesünk, a vége így is 7–1-es vereség lett a helyzeteivel remekül sáfárkodó Ferencváros otthonában.

Ferencvárosi TC U16 – Illés Akadémia U16 7–1 (4–0)
Illés Aka. U16.:
Molnár-Végh – Bonchis, Bodrogi, Deme, Kopácsi B. (Koósz, 46.) – Smeringa (Lehel, 68.), Horváth A., Wolf (Palkó, 46.) – Baján (Nagy M., 46.), Katona, Máté (Horváth B., 82). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Nagy M. (69., 5–1)

Sokkal élesebben kezdték a mérkőzést a fizikálisan rendkívül erős hazaiak és nagyon gyorsan, már a 7. percben meg is szerezték a vezetést Csánk-Takács Kristóf találatával. Ezt követően is a fővárosiak maradtak támadásban, akik a 28. minutumban Varga Zétény góljával növelték az előnyüket. A félidő végén pedig két újabb találatuknak köszönhetően már 4–0 volt a javukra. Igaz, hogy Katona István és Bodrogi Bence révén mi is eredményesek lehettünk volna, de ezúttal nem jártunk szerencsével.

Szünet után Szabó Szilárd gólja gyakorlatilag minden lényegi kérdést eldöntött. Ugyan a csereként pályára lépő Nagy Milán a 69. szépíteni tudott, de erre két újabb góllal feleltek a ferencvárosiak, így pedig a vége 7–1-es hazai győzelem lett.

Az eredmény ellenére is úgy gondolom, hogy csapatként jól működtünk. Ekkora egyéni hibákat azonban nem szabad elkövetni. Főleg, nem ennyit. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a második félidőben inkább mi domináltunk. A hazaiak azonban minden hibánkat góllal büntették. A vereségünk mértékét így is túlzottnak tartom. A játék képét egyáltalán nem tükrözi a végeredmény

– értékelte a mérkőzést Németh Richárd vezetőedző.