Túl sok volt a hiba az első felkészülési mérkőzésen

Túl sok volt a hiba az első felkészülési mérkőzésen

U19-es és U17-es játékosokból álló vegyescsapatunk Budapesten, a Kelen SC NB II-es gárdájának vendégeként szenvedett vereséget.

Kelen SC – Illés Akadémia-Viktória U19-U17 vegyes 7–2 (4–2)
Illés Aka.-Viktória U19-U17 vegyes, I. félidő: Kollár P. – Németh A., Németh N., Szalay J., Juhász E. – Nagy D., Pálfy B., Kaszap K., Németh M. – Kiss-Lantos H., Simon F.  II. félidő: Kollár P. – Németh N. (Juhász E.), Szabó L., Szalay J. (Sarang R.), Juhász E. (Szabó F.) – Nagy D. (Simon E.), Pálfy B. (Hajdú P.), Kiss-Lantos H. (Harangi L.), Németh M. (Nagy D., Szabó L.) – Kaszap K. (Simon F.), Simon F. (Mesterházi I.) Vezetőedző: Tebeli György.
Gólszerzők: Kiss-Lantos H. (5., 1–1), Kaszap K. (10., 1–2)

A felkészülés első szakaszát lezáró találkozón az első 55 percben a tulajdonképpeni U19-es csapat futballozott, majd sor került a cserékre. A mérkőzés elejére nem lehetett panasz, gólokat szerzett az Illés Akadémia, a folytatásban azonban egyre több lett a hiba és ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta.

Bár gólokkal kezdtük a mérkőzést, az egész találkozóra az volt jellemző, hogy a játékosok óriási egyéni hibákat követtek el, olyanokat, amilyeneket az U19-es korosztályban már nem szabad. A csapat mélyen a tudása alatt játszott, talán az egyetlen pozitívum az, hogy azok az U17-es játékosok, akiket kölcsön kaptunk erre a meccsre, akikkel vegyes csapattá alakultunk, jól szálltak be a játékba, ügyesek voltak

– értékelt Tebeli György, az U19-es korosztály vezetőedzője.