Több változás a hétvégi mérkőzés-programban

Több változás a hétvégi mérkőzés-programban

Új nap, új időpont, halasztás.

A hét korosztályunkból ötnél változás történt a hétvégi mérkőzéseket illetően.

Az U19-es Kiemelt-csoport 10. fordulójának hat mérkőzése közül csak hármat rendeznek meg ezen a hétvégén. Horváth Rudolf és Horváth András csapata az eredeti tervek képest egy órával korábban kezd, méghozzá szombaton 11 órakor. A helyszín az Illés Akadémia hibrid-pályája lesz.

Szintén csak három meccset tartanak meg az U17-es Kiemelt-csoportban: az MTK Budapest–Illés Akadémia-találkozó elmarad, egyelőre nem tudjuk, mikor lesz a pótlás.

Az U16-os Kiemelt-csoportban öt meccset is megtartanak ebben a fordulóból, köztük az MTK–Illést. Az eredeti 14 órás időpont helyett délben kezdenek majd Kovács László és Nagy József tanítványai.

Nincsen változás az U15-ösöknél: szombaton délben játszanak az MTK-val idegenben, míg az U14-esek 14 órától lépnek pályára a kék-fehérek otthonában.

A szombathelyi helyi derbik, azaz az Illés Akadémia–Lurkó UFC-mérkőzések másik napon kerülnek lejátszásra. Az U13-asok péntek 17 óra helyett szombaton 9 órakor, míg az U12-esek péntek 18.30 helyett szombaton fél 11-kor játszanak, a helyszín az Illés Akadémia műfüves pályája lesz.