Tíznél állt meg az Illés Akadémia U12 mutatója

Tíznél állt meg az Illés Akadémia U12 mutatója

Mindegyik negyedben betaláltak Tóth Zsolt tanítványai.

Gyirmót SE Győr U12 – Illés Akadémia U12 3–10 (0–1, 1–3, 1–2, 1–4)
Illés Aka. U12: Hajba – Vince, Székely, Szalma – Molnár B., Módly – Lakatos, Mihók, Dobovánszky. Cserék: Bock, Németh B., Reiber, Szakács. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Mihók (11., 0–1; 74., 3–9), Módly (28., 0–2), Szakács (34., 0–3; 36., 0–4; 79., 3–10), Székely (44., 2–5), Dobovánszky (50., 2–6), Molnár B. (66., 2–7; 71., 3–8)

A gyirmóti találkozó első negyedében rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, nagy volt a labdabirtoklási fölényünk, ugyanakkor az ellenfél szervezett volt és veszélyes kontrákkal operált, szép labdakihozatalaik voltak. Az etap közepén Mihók Martin révén egy akciógóllal jutottunk előnyhöz.

Ezek után is megmaradt az Illés Akadémia fölénye, remekül kijátszott ziccerek után növelni tudtuk az előnyünket, a hazaiak pedig szabadrúgásból szépítettek. A fordulás után újabb gólt értek el a kék-sárgák egy védőzónában történt hiba után, ám két akciógóllal ezt az etapot is megnyertük. Szebbnél szebb támadásaink futottak az utolsó negyedben és végül tíz gólt rúgva, ilyen arányban is megérdemelten győztünk.

Két olyan csapat játszott, akik bátran felvállalta a támadójátékot. Akár több gól is születhetett volna mindkét oldalon. A helyzetek számát tekintve ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk. Gratulálok Szakács Benedeknek, aki három góllal vette ki részét a győzelemből, de dicséret illeti a teljes csapatot a mai produkció láttán

– nyilatkozta Tóth Zsolt, az Illés Akadémia U12 vezetőedzője.