Az U15-ös csapat is legyőzte az ETO-t!

Az U15-ös csapat is legyőzte az ETO-t!

Legfiatalabb akadémistáink – a felnőtt csapathoz hasonlóan – győzelemmel zárták az ETO FC Győr elleni mérkőzést.

Illés Akadémia-Viktória U15 – ETO FC Győr U15 5–0 (3–0)
Illés Aka.-Viktória U15:
Spilenberg M. (Németh Zs., 72.) – Mészáros D. (Czuczai M., 49.), Csarnai Z., Czeglédi B, Nagy B. – Alasz H. (Márk Sz., 58.), Giczi K., Bukor Z. (Takács M., 49. p.), Lakatos L. – Sági F. (Ferenczi H., 58.), Csombor L. Vezetőedző: Luki András.
Gólszerzők: Sági F. (8., 1–0), Nagy B. (25., 2–0), Csombor L. (31., 3–0; 55., 4–0), Csarnai Z. (68., 5–0)

Jól játszó csapatunk már a mérkőzés elején, a 8. percben megszerezte a vezetést és a folytatásban is dominálni tudott. Akadémistáink kifejezetten szép gólokkal vették be az ETO hálóját. Ha nehéz is, érdemes ezek közül kettőt külön is kiemelni: Nagy Barbara középpályás labdaszerzés utáni ellentámadásból lőtt „keresztléces” gólt, míg Csombor Luca – a második találatánál – a szélről megindulva, a Czuczai Mercédesztől visszakapott labdából, éles szögből rúgott látványos gólt. Jól működött a magasvédekezés, a presszing, a védekezésben a csapat remekül szűkítette a területeket: ne féljünk kimondani, U15-ös csapatunk a szezon egyik legjobb teljesítményével nyert az ETO ellen.

Tudtuk, hogy a bajnokság rájátszásában nem kerülhetünk már be a felsőházba, de ennek ellenére – no meg azért is, mert a győriek elleni mérkőzések mindig presztízscsatát is jelentenek – a lányok nagyon összekapták magukat erre a nyolcvan percre. A sérülések, és a betegségek után talán a legerősebb csapattal állhattunk fel és már a kezdősípszó előtt a testbeszédük is arról árulkodott, hogy jó játékra, sikerre számíthatunk. Örülök neki, hogy nem csak gólokat, de szép gólokat lőttünk, mint ahogy fontos az is, hogy a keret valamennyi játékosa jó játékkal tette hozzá a magáét a győzelemhez. Büszke vagyok rájuk, elégedett vagyok velük

– értékelte a mérkőzést Luki András.