Tizennégy edzőmeccs, egy nemzetközi torna

Tizennégy edzőmeccs, egy nemzetközi torna

Nagyüzem a felkészülés második hetében.

A múlt héten ráhangolással és egy edzőmeccsel megkezdődött az Illés Akadémia csapatainak felkészülése a 2021/2022-es szezonra. Ezen a héten viszont már nagyüzem lesz, összesen tizennégy edzőmérkőzéssel és egy csehországi tornával.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-es csapata négy edzés mellett háromszor is meccsel. Kedden 18 órakor Devecserben a helyi megyei I. osztályú csapattal, míg szombaton Zalaegerszegre utazik a társaság, ahol a keret egyik fele a ZTE NB III-as együttesével játszik, a másik pedig Zala megyei I. osztály 2020/2021-es szezonjának győztesével, a Tarr Andráshida SC-vel.

Öt tréning mellett kétszer játszik az U17 is. Kovács László és Nagy József csapata kedden hazai környezetben fogadja a Vép VSE gárdáját, míg szombaton ugyancsak itthon szerepelnek a ZTE U19 ellen.

Mozgalmas lesz ez a hét az U16-osaink számára. Kedden 10 órakor Mosonmagyaróváron játszanak, majd pénteken Csehországba utaznak, ahol a MOV Slovacko emléktornán vesznek részt: öt cseh csapattal mérkőznek majd meg.

Sátori Barnabás és Varga Roland U15-ösei hat edzést követően szombaton a Zalaegerszeg vendégeként lépnek pályára.

Szűcs János szintén hat tréninget vezényel az U14-es együttesünknek, majd ők is szombaton játszanak 10-kor az Illés Akadémián a Zalaegerszeggel.

Nagy László U13-asai négy edzés után vasárnap a Veszprém csapatát fogadják, míg Tóth Zsolt U12-esei ugyancsak négyszer tréningeznek, és ők is Veszprémmel meccselnek.

A női U19-es és U15-ös csapataink szombaton 16 órakor fogadják a MOL Fehérvár hasonló korosztályait, míg a női U17 vasárnap buszozik Székesfehérvárra, ahol 16 órától lesznek a piros-kékek vendégei.