Három növendékünk kapott meghívót az U18-as válogatottba

Három növendékünk kapott meghívót az U18-as válogatottba

Szabó Bence, Kállai Zalán és Szijjártó Ármin személyében az Illés Akadémia három labdarúgója vehet részt az U18-as nemzeti csapatunk vasárnap kezdődő négynapos edzőtáborozásán.

Idén márciusban Horváth Rajmund és Tarján Patrik képviselte utánpótlásképző centrumunkat a korosztály összetartásán, melyet a románok elleni két nemzetközi mérkőzés színesített. Az első találkozón mindkét játékosunk pályára léphetett, a másodikon viszont „csak” Tari kapott bizalmat Tímár Krisztián szövetségi edzőtől.

Most ugyan felkészülési mérkőzés nincs kilátásban, de így is rendkívül nagy elismerés az akadémiánk számára, hogy három focistánk is meghívót kapott a négynapos összetartásra. Ezúttal Szabó Bence, Kállai Zalán és Szijjártó Ármin utazhat Telkibe.

Természetesen nagyon örülök a meghívásnak, de szerintem ezzel a társaim is így vannak. Ez engem egyértelműen megerősít abban, hogy jó úton haladok. Biztos, hogy sokat profitálhatunk majd abból a pár napból, amit a válogatottnál tölthetünk. Ha minden igaz, akkor Oross Mártonnal dolgozhatunk Telkiben, aki korábban az Illés Akadémián is tevékenykedett. Ez előnyt jelenthet majd a számunkra. Nagyon várom már a vasárnapi kezdést

– fogalmazott Szabó Bence, aki korábban már volt korosztályos válogatott, de az U18-ba most kapott először meghívást. Akárcsak Kállai Zalán és Szijjártó Ármin.