Tizenkét gólszerző, ötven találat

Tizenkét gólszerző, ötven találat

U12-eseinknél tizenheten léptek pályára az őszi szezonban.

Két részre osztható az U12-es bajnokság Északnyugati csoportja. Az Illés Akadémia az ETO-val, a Fehérvárral és a Zalaegerszeggel képviselik a „felsőházat”, míg a többiek – Mosonmagyaróvár, Király SE, Veszprémi FC USE, Gyirmót FC Győr – az 5-8. helyeken osztoznak: tabellát ebben a küzdelemsorozatban nem számol a szövetség.

Tóth Zsolt értékelése után nézzük, mit is mutatnak a számok az Illés Akadémia U12 őszéről. Tizenheten léptek pályára – köztük ketten a 2013-as korosztályból. Mind a 14 találkozón játszott Babos Kolos, Szukics Alex, Bajzek Benedek és Őri András. Csak egyszer hiányzott Pálla Norbert, Sóvári Dávid, Török Balázs és Fazekas Bruno. 12 meccse volt Giliczó Lászlónak, Kalmár Kornélnak, Jáger Noelnek és Németh Kristófnak, 11 Német Ádámnak, 10 Károlyi Leventének. Kétszer játszott Novák Bence, egyszer-egyszer pedig Hányi Bálint és Varga Vince Lőrinc.

Egyetlen egy sárga lap került elő a játékvezetők zsebéből, ezt Fazekas Bruno kapta.

Az 50 gólunkon tizenketten osztoztak. 11-szer talált be Károlyi Levente, hétszer Török Balázs és Kalmár Kornél, négyszer pedig Babos Kolos, Varga Vince Lőrinc, Német Ádám és Őri András. Három gól fűződik Fazekas Bruno és Szukics Alex nevéhez, egy-egy gólt szerzett Giliczó László, Bajzek Benedek és Jáger Noel.

Folytatás szerdán: idegenben kezdi meg a 2024-es tétmérkőzések sorát Tóth Zsolt legénysége.