Tizenhárom gólt szerzett az Illés Akadémia U14

Tizenhárom gólt szerzett az Illés Akadémia U14

Az Újpest FC volt a zöld-fehérek áldozata.

Illés Akadémia U14 – Újpest FC U14 13–1 (7–0)
Illés Aka. U14:
Schepanski – Németh B., Orbán, Takács Á., Szalma – Magadics, Fonnyadt, Módly – Angler, Mihók, Lakatos. Cserék: Székely, Bock, Bujdos, Dobovánszky, Oláh, Reiber, Szakács. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Mihók (3), Lakatos (2), Szakács (2), Dobovánszky (2), Szalma, Magadics, Módly, Oláh

Alig telt el 6 perc, amikor megszereztük a vezetést: villámgyorsan reagált az ellenfél kapusa és középhátvédje közötti kirúgásra Mihók Martin, elvette tőlük a labdát és a bal sarokba vágta, 1–0! Nem sokkal később már kettőre nőtt az előnyünk, sőt, egy végletekig kijátszott akció végén a 13. percben már 3–0 volt ide! De ezzel még nem ért véget az első negyedórás fieszta: betaláltunk 40 méteres szóló végén, és 11-esből is, 5–0. Hogy Schepanski Noah is jó formában van, azt bizonyíthatta nem sokkal az ötödik gólunk után, mert egy szép újpesti kontra végén bravúrral hárított!  Záróakkordként ziccerből és szabadrúgás után is a lilák kapujába került a labda, így hétgólos előnnyel mehettünk pihenőre.

A második félidőben három perc kellett az első Illés-gólhoz, egy jobb oldali beadást követően találtunk be. A letámadásunk ebben a játékrészben is eredményezett gólt, már az ötösön megfojtottuk a hazaiak labdakihozatalát és végül 13–0 után tudott szépíteni a vendéggárda.

Az eredménnyel mindenféleképpen elégedett lehetek! Néha döcögött a játék, ám így is rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Erősségünk volt a szélsőjáték: amikor itt meg tudtuk csinálni a 2:1 elleni játékokat, azokból rendre eredményesek tudtunk lenni. Felkészülésnek nagyon jó volt ez a találkozó, tanulságos is volt, fontos, hogy tanuljunk a hibáinkból. Gratulálok a srácoknak, 13 gólt rúgni az Újpestnek nem mindennapi dolog

– mondta Nagy László a találkozót követően.