Győztes stájer túra

Győztes stájer túra

U19-es csapatunk egy góllal bizonyult jobbnak.

KSV 1919 U18 – Illés Akadémia U19 0–1 (0–1)
Illés Aka. U19:
Molnár-Végh – Baján, Stefanich, Kovács B., Stifter – Csörnyei, Bolla B., Zsédely – Bonchis, Pruska, Takács-Földes. Cserék: Hurtyák, Kopácsi B., Lehel. Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerző: Zsédely

A stájerországi Kapfenbergbe látogatott az Illés Akadémia U19. A zöld-fehérek alakítottak ki fölényt az első játékrészben, ez pedig góllal is párosult. A tengelyben kiválóan játszott össze Bolla Bálint, Pruska Dániel és Zsédely Bence: a kombináció végén jól indult be a védők közé Zsédi, a labda érkezett és közelről megszerezte a vezetést számunkra.

A szünetet követően sem változott a játék képe, végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. A II. félidőben kinyílt az ellenfél – itt talán több rutinnal a három nagy gólszerzési lehetőségünk közül egyet-kettőt gólra válthattunk volna, ám a győzelem így sem maradt el.

Kicsit más labdaszerzési taktikát próbáltunk ki a mai napon. Az elmúlt meccsekhez képest pozitív, hogy hátul magabiztosabbak voltunk és nem kaptunk gólt. A labdabirtoklásban voltak szép dolgaink, hiányérzetem talán csak a helyzetkihasználás kapcsán lehet. A sérülésből visszajövő játékosok kaptak meccsterhelést, örülök, hogy nőttek a variációs lehetőségeink. Többen jó teljesítményt nyújtottak, néhányan pedig új poszton is helyt álltak

– mondta Horváth András vezetőedző.