Tizenegy gólig jutott az Illés Akadémia U12

Tizenegy gólig jutott az Illés Akadémia U12

Hazai környezetben kezdte meg a bajnokságot az Illés Akadémia U12.

Illés Akadémia U12 – Gyirmót SE Győr U12 11–1 (3–0, 2–0, 1–1, 5–0)
Illés Aka. U12: Pálla – Németh K., Szukics, Babos, Bajzek – Német Á., Károlyi, Jáger – Varga V. L. Cserék: Sóvári – Giliczó, Őri, Török, Fazekas. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Varga V. L. (4), Őri (3), Fazekas (2), Babos, Török

Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, nagy elánnal vetettük bele magunkat a meccsbe. Szemre is tetszetős akciókat vezettünk: Babos Kolos, Károlyi Levente és Németh Kristóf szolgálta ki a centerünket Varga Vince Lőrincet, így az ő három góljával komoly előnyt építettünk ki.

A második etapban is komoly nyomás alatt tartottuk a Gyirmótot: Babos Kolos egy labdaszerzés után a félpályát alig átlépve emelt a kapuba. Aztán egy újabb akció végén Őri András talált be: számos helyzetünk és kapufánk is volt, így 5–0-val mehettünk hosszabb szünetre.

A harmadik felvonásban szépítettek a kék-sárgák, de nem örülhettek sokáig: Varga Vince Lőrinc passzát Török Balázs váltotta gólra, 6–1.

Az utolsó negyedben Varga Vince Lőrinc–Fazekas Bruno-, Fazekas Bruno–Őri András- és Varga Vince Lőrinc–Őri András-összjáték után is gólt szereztünk, 9–1. Jubileumi, 10. találatunk Fazekas Bruno nevéhez fűződik, míg Szukics Alex passzából Varga Vince Lőrinc állította be a 11–1-es végeredményt.

A puding próbája az evés, örülök, hogy nem ettük le magunkat! Gratulálok a gyerekeknek, nagy szívvel, nagy lendülettel vetették bele magukat a meccsbe. Öröm volt nézni, hogy a szimpatikus, futballozni akaró ellenféllel szemben látványos, szép akciókat vezettünk, mosolyogva, felszabadultan játszottunk és szereztünk tizenegy gólt

– nyilatkozta Tóth Zsolt, az Illés Akadémia U12 vezetőedzője.