Tipikus egygólos meccset veszítettünk el

Tipikus egygólos meccset veszítettünk el

Balszerencsés körülmények között kapott ki U14-es csapatunk Diósgyőrben. Szűcs János tanítványai végig egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak, ám egy kapitális védelmi hibából adódóan pont nélkül utazhattak haza.

Diósgyőri VTK U14 – Illés Akadémia U14 1–0 (1–0)
Illés Aka. U14.:
Őri K. – Kiss B., Bolla Á., Kelemen, Molnár L. (Nyári, 58.) – Söptei (Bruckner, 69.), Hende (Szele, 46.), Krone – Papp M. (Virág, 46.), Klement (Haág, 58.), Tóth E. Vezetőedző: Szűcs János.

A két hasonló képességű csapat óriási taktikai csatát vívott az első percektől kezdődően. Ennek hozadékaként rendkívül kevés helyzet adódott a küzdő felek előtt. A 32. percben aztán egy óriási kommunikációs hibát vétettek a mieink és az ajándékba kapott hatalmas ziccerrel élni is tudtak a hazaiak, akik Kis Attila révén szerezték meg a vezetést. A játékrész hajrájában Bolla Áron egalizálhatott volna, de sajnos nem tudott élni a lehetőséggel.

Szünet után Szűcs János tanítványai hatalmas energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de nem volt szerencséjük, így végül 1–0-s vereséget szenvedtek.

Ez egy tipikus egygólos mérkőzés volt. Nem volt szerencsénk, mert azt az egyet nem mi szereztük meg. A játék képe alapján a döntetlenre feltétlenül rászolgáltunk volna. Sajnos egyet hibáztunk, és ennek köszönhetően vereséget szenvedtünk, pedig a srácok rengeteg munkát beletettek a meccsbe. A tanulság az, hogy még többet kell beletennünk, ha az ilyen mérkőzéseken nyerni akarunk

– fogalmazott Szűcs János vezetőedző.