Tényleg addig tartott a meccs, amíg be nem talált az ellenfél

Tényleg addig tartott a meccs, amíg be nem talált az ellenfél

Nincsen arra a szögre matematikai kifejezés, amennyire lejtett a hazai pálya Pécsett.

Pécsi MFC U19 – Illés Akadémia U19 2–1 (0–0)
Illés Aka. U19:
Kovács M. – Mayer, Frák, Kovács B., Stifter – Kopácsi Á., Kovács P. (Mozsár, 46.), Pruska (Udvardi, 67.) – Zsédely, Katona, Mohos (Lehel, 73.). Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerző: Zsédely (63., 0–1)

A Horváth András–Fazekas Norbert-edzőpáros által irányított Illés Akadémia U19 Pécsre látogatott. Ősszel 2–1-re győztünk a Mecsekalján.

Ezúttal is mi futballoztunk jobban, az első félidő utolsó harmadában futószalagon jöttek a helyzeteink, ám ki is maradtak azok. A szünetet követően sem változott a játék képe, és ennek eredményeképpen sikerült is megszereztünk a vezetést. Egy szögletvariáció után Mohos Barnabás beadását a rövidre érkező Zsédely Bence bólintott a hálóba, 0–1. Néhány perccel később egy erősen véleményes szituáció után büntetőt ítélt a hazaiaknak a játékvezető – aki ezt követően teljesen elveszítette a fonalat. A tizenegyest értékesítette a Pécs, így 1–1-ről indult meg az utolsó 25 perc. Itt is mi voltunk fölényben, kétszer is történt komoly szabálytalanság a piros-fekete 16-oson belül, ám a síp mindig néma maradt. Két perc hosszabbítást mutatott fel a játékvezető. Ebből már eltelt három, amikor még oldalszabadrúgást kaptak a pécsiek, majd utána még egy szögletet is – ez utóbbiból találtak be, 93:59-nél. Tényleg addig játszatta a meccset a játékvezető, amíg be nem talált a PMFC.

Ez volt az első füvön lejátszott bajnoki mérkőzésünk idén, amihez nem csak jól alkalmazkodtunk, hanem helyenként jól is játszottunk. Főleg az első félidőben voltunk fölényben, ami a szünet után mutatkozott meg gólban. Ami ezt követően történt, azt nem kívánom minősíteni

– mondta Horváth András a találkozót követően.