Tanulunk és gyakorolunk tovább

Tanulunk és gyakorolunk tovább

Idény eleji formát mutatott a pápai erőfelmérőn U8-as együttesünk.

A pápai sportcsarnokban kilenc U8-as gárda részvételével rendezték meg az Astotec PELC-kupa küzdelmeit, ami idén az első komolyabb erőpróbája volt Pados József együttesének. A szervezők három csoportba sorsolták a csapatokat. A mieink először 2–2-es döntetlent játszottak a Mosonmagyaróvár legénységével, majd 4–1-re kikaptak a fővárosi MTK gárdájától, így a trió második helyén zártak. A helyosztókat a Győri ETO elleni 4–1-es fiaskóval indították focistapalántáink, akik zárásként 1–0-ra legyőzték az Ajka együttesét, ezzel pedig ötödikként zárták a viadalt.

Az egész tornán év eleji formát mutattunk. Sok technikai hibával játszottunk. Védekezésben rossz döntéseket hoztunk, támadásban bátortalanok voltunk. Az MTK és az Ajka elleni mérkőzésen a küzdésért jár a dicséret a gyereknek. A torna jól szolgálta a gyerkőcök fejlődését, hasznos volt. Tanulunk és gyakorolunk tovább

– fogalmazott a mai napon a Fazekas Benedict, Francsics Máté, Gyöngyösi Ruben, Henc Dénes, Horváth Ábel, Kárász Miron, Könye Gergő, valamint Nagy-Szabó Benett Péter által alkotott keretet irányító Pados József.