Támadásban szép dolgokat láthattunk

Támadásban szép dolgokat láthattunk

Élvezetes, gólgazdag mérkőzésen 4–2-es győzelmet aratott U19-es csapatunk az ETO FC hasonló korosztályú együttese ellen. A Horváth Rudolf és Horváth András alkotta szakmai stáb főként a támadójátékkal lehetett elégedett.

Illés Akadémia U19 – ETO FC Győr U19 4–2 (2–2)
Illés Aka. U19.: Pataki M. – Dezamits (Horváth H., 46.), Tóth K. (Kovács P., 75.), Kozári (Tama G., 64.), Tarján – Szabó B., Rosner (Váncsa, 75.), Kacsó (Negria, 46.), – Doncsecz, Kállai Z., Bunevácz (Horváth K., 67.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Gólszerzők: Bunevácz (26., 1–0), Doncsecz (43., 2–2), Kállai Z. (56., 3–2), Rosner (59., 4–2)

Rögtön az első percekben magához ragadta a kezdeményezést U19-es együttesünk, és ez már a 7. percben egy nagy ziccert eredményezett, ám Bunevácz Bence lövése elkerülte a vendégek kapuját. A 26. minutumban azonban már jobban célzott Buni és megszerezte a vezetést. A veszélyesen kontrázó Rába-partiak azonban nem zuhantak össze és előbb a 34. percben egyenlítettek, majd nem sokkal később fordítottak is. Szerencsére a félidő végjátékában jött Doncsecz Levente, aki Kállai Zalán forintos labdájából 2–2-re alakította az állást.

Térfélcserét követően változott a koreográfia: ezúttal Doncsi volt a feladó és Zalán a befejező és máris 3–2 volt ide. Az 59. percben Doncsecz Levente Rosner Gergőnek is kiosztott egy gólpasszt, így óriási érdemeket szerzett a 4–2-es győzelmünkből.

Végre egy olyan csapattal játszottunk, amellyel egy bajnokságban szerepelünk. Képzett játékosaik vannak, ők is felfrissítették a keretüket. Ügyesek voltak, játékra törekedtek, így egy jó kis meccs jött össze. Mi a saját stílusunkat játszottak. Agresszíven letámadtunk és labdabirtoklásra törekedtünk. Egy élvezetes mérkőzésen jobbára mi irányítottunk. A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk, viszont még a semmiből is gólokat tudunk kapni. Utóbbin változtatnunk kell. Ha a támadójátékunk továbbra is így tud javulni, akkor egy szép szezon elé nézünk

– fogalmazott a győztes vezetőedző, azaz Horváth Rudolf.