Ikszelt a szomszédvárral az U12

Ikszelt a szomszédvárral az U12

Két vendégkapufa és két-két hazai, illetve Illés-gól.

ZTE U12 – Illés Akadémia U12 2–2 (0–0, 0–0, 0–2, 2–0)
Illés Aka. U12:
Schepanszki – Reiber, Orbán, Szalma – Lakatos, Székely – Vincze, Mihók, Módly. Cserék: Hajba, Szakács, Németh B. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Mihók (2)

Zalaegerszegre látogatott az Illés Akadémia U12-es együttese. Tóth Zsolt csapata az első negyedben kétszer is a kapufát találta el. Előnyre csak a harmadik 20 percben tudtunk szert tenni, amit hamar meg is dupláztunk. Az utolsó etapban elfáradtunk, és ekkor a Zete kiegyenlítette hátrányát, így döntetlennel ért véget a szomszédvárak derbije.

Az első húsz percet jól kezdtük, nyomás alatt tartottuk a hazaiakat. Lakatos Krisztián és Mihók Martin lövése is a kapufán csattant. Az első etap végére a hazaiaknak is akadt lehetőségük. A második részben még inkább kiegyenlítettebbé vált a játék, volt itt is, ott is helyzet, a nagyszünetig igazságos volt az eredmény. A harmadik negyedben jól játszottunk, két szép akciógólt szereztünk, sőt, ha a kapu előtt határozottabbak vagyunk, több is lehetett volna közte. A záró felvonásban egy akciógóllal, illetve egy egyéni hiba után egyenlített a Zete, sőt, a végén még a kapufa is kisegített bennünket. Összességében elégedett vagyok, sok szép és tudatos dolgot láttam, főleg labdabirtoklásban és labdakihozatalban. Elfáradtunk azonban a végére: ha előtte berúgjuk a helyzeteinket, akár nyerhettünk is volna. Mindezek ellenére sok pozitívum volt a mai találkozóban

– értékelte a látottakat Tóth Zsolt.