Szoros meccsen kapott ki az U13

Szoros meccsen kapott ki az U13

Nagy László elégedett volt a látottakkal.

ZTE U13 – Illés Akadémia U13 2–1 (1–0, 1–1, 0–0, 0–0)
Illés Aka. U13: Szalai-Horváth – Laczó, Szakály Z., Mórocz – Bosnyák Botond, Hideg – Vert, Grádvohl, Horváth Á. Cserék: Marian, Axnix, Bosnyák Bence, Moldován, Angler. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerző: Hideg (2–1)

A mi növendékeinknél magasabb és erősebb gyerekekből álló Zalaegerszeg szinte kidolgozott helyzet nélkül szerzett kétgólos előnyt másfél negyed alatt. Ezt követően azonban a meccs egyik legszebb jelenetét láthattuk: a tengelyben történt labdaszerzés után egy gyors háromszögelést mutattunk be, majd Hideg Botond 18 méterről bombagólt szerzett, egyre szűkítve a különbséget. A mieink ezt követően domináltak, ám a nagyszerű napot kifogó egerszegi kapus eszén többször már nem sikerült túljárni, így a mérkőzést a ZTE 2–1-re nyerte meg.

Ismét egy fizikálisan nálunk jóval erősebb ellenféllel találkoztunk. Az első 10 percben domináltunk, több helyzetünk is volt. Ezek után egy komoly rúgás érte Horváth Ármint, akinek ápolási idejében gólt kaptunk. A második etapban gyors gólváltáson estünk át, majd ezek után ismét mi birtokoltuk többet a játékszert. A kék-fehérek csak és kizárólag előreívelt vagy lőtt labdákkal operáltak, mi pedig igyekeztünk birtokolni, járatni, és építeni a támadásokat. A hazaiak kapusa kivételesen jól védett ma. Összefoglalva elégedett vagyok, helyzeteink voltak szép számmal és fontos, hogy visszakaptam az edzéseken gyakoroltakat. Az eredmény másodlagos, a fiúknak gratulálok a mai napi hozzáállásukhoz és teljesítményükhöz

– értékelt a mérkőzést követően Nagy László vezetőedző.