Szombaton tíz bajnoki meccsen szerepelnek akadémistáink

Szombaton tíz bajnoki meccsen szerepelnek akadémistáink

Az Illés Akadémia U14 duplázik a bajnokságban.

Horváth András és Fazekas Norbert hét edzésre várja az U19-eseket. A mieink szombaton Győrben lépnek pályára, akik ellen ősszel az ETO Parkban 1–1-et játszottunk, míg idén februárban 2–1-re megvertük őket.

Hét tréningre jelentkezik az Illés Akadémia U17 is Kovács Lászlónál és Nagy Józsefnél. A mieink Felcsútra utaznak: ősszel 3–1-re kaptunk ki tőlük idegenben, és márciusban Szombathelyen is győzött a Puskás Akadémia 1–0-ra.

Hazai környezetben fog pályára lépni az U16-os korosztályunk. Sátori Barnabás és Körhöcz György hat foglalkozást tart, és szombat délben a Vasast fogadjuk: március elején az angyalföldiek pályaválasztása mellett 3–2-es vereséget szenvedtünk.

A felvidéki Szakolcán nemzetközi tornát nyerő Illés Akadémia U15 tagjai – keddi és csütörtöki dupla edzésekkel – összesen hétszer jelentkeznek Németh Richárdnál és Varga Rolandnál. A mieink a Vasast látják vendégül szombaton délben. Van miért visszavágni, hiszen ősszel a piros-kékek 2–0-ra megvertek bennünket.

Két bajnoki mérkőzésre készülhetnek Nagy László és Biegner Dániel tanítványai, hiszen az U14-esek szerdán Győrben vendégeskednek, míg szombaton a Vasast fogadják. Emellett hétfőn, kedden és pénteken gyakorolnak majd Horváth Árminék.

Hasonló a programja Szűcs János és Faggyas Milán U13-asainak, valamint Tóth Zsolt és Hujber Gábor U12-eseinek. A keddi két edzés mellett a többi hétköznapon egyszer-egyszer tartanak foglalkozást az edzők. Mindkét együttesünk hazai környezetben lép pályára, szombaton 9 órakor a Király SE gárdáját fogadjuk.

Biegner Dániel és Pados József az U11-es, míg Faggyas Milán és Szabó Róbert az U10-es korosztály tagjait – kedd kivételével – minden hétköznap edzésre várja. Hujber Gábor az U9-eseknek hétfőn, kedden és csütörtökön tart tréninget. Mindhárom korosztályunk a Király SE rendezésében történő bajnoki fordulóra megy vasárnap.

Pados József U8-asai és Szabó Róbert U7-esei is három délután találkoznak, majd szombaton mennek Újperintbe Bozsik-tornára.

Hét edzést tart Tebeli György leány U19-es korosztályunknak: a kedd és a csütörtök az erős nap. Az MTK vendégeként lépnek játéktérre Vesztergom Bettináék szombaton délben. Az eddigi három bajnokin során mindig mi győztünk: itthon 6–2-re és 7–2-re, idegenben 2–0-ra.

Győrffy Mátyás hét foglalkozásra várja Csarnai Zitáéékat. Az Illés Akadémia U17 itthon játszik, szombaton 14.15-től, az ellenfél az MTK. Ebben a korosztályban kiegyensúlyozottabb az ellenük való mérlegünk: Budapesten nyertünk 3–1-re, és kikaptunk 2–1-re, míg a szombathelyi találkozón a kék-fehérek nyertek 5–0-ra.

Ferencsik Evelin és Nagypál Fatima együttese, az Illés Akadémia U15 szerdai szabadnap mellett hatszor fog edzeni. Alasz Hannáék is az MTK-t fogadják szombaton negyed háromtól. Egyelőre a bajnoki eredmények alapján a fővárosiak állnak jobban velünk szemben (a mi szemszögünkből: 4–8, 2–3 és 1–3), így van miért visszavágniuk a szombathelyi lányoknak.

Két bajnokit játszik Tóth Alexandra és Luki András U14-es leánycsapata. Kedden a megyei fiúbajnokságban Körmendre látogat a korosztály, majd pénteken Gyirmóton játszanak majd.