Két vállon az éllovas is

Két vállon az éllovas is

Parádés második félidei játékkal háromgólos hátrányból fordítottak Edzőink és végül 6–4-re győzték le a listavezető Atlantisz Sé SE együttesét.

Az LK Bulls fölött aratott 5–1-es győzelmet követően második alkalommal léptek pályára tavasszal az Illés Akadémia Edzői a városi kispályás bajnokság A-csoportjában. A mieink Schmidt Gábor – Fazekas Norbert, Bakos Roland, Szabella Olivér, Bokor Ádám, Sátori Barnabás, Faggyas Milán és Halmai Ramon alkotta kerettel álltak ki a listavezető Atlantisz elleni derbire. A meccs nem kezdődött számunkra túlságosan jól, ugyanis a 7. percben egy távoli lövés a kapufáról vágódott a hálónkba. Ezt követően Faggyas Milán és Halmai Ramon előtt adódott lehetőség az egyenlítésre, de a séi kapus mindkétszer hárítani tudott. Ahogyan Smici is, az ellenfél próbálkozásainál. A 18. percben viszont egy öngólnak köszönhetően alakult 2–0-ra az eredmény. A félidő végjátékában aztán előbb mi, majd az Atlantisz döngette meg két-két alkalommal a kapufát. A 28. minutumban viszont egy „kétkapufás” lövés után a kipattanót az üresen tátongó kapunkba továbbították a séiek, akik így 3–0-ra vezettek a szünetben.

Térfélcserét követően nagyon gyorsan szépítettünk: Faggyas Milu pontos bedobását Szabella Oli váltotta gólra. Azonban nem sokáig örülhettünk, mivel a 34. percben már 4–1 volt oda. Innentől kezdődően aztán elkezdtek parádésan futballozni a mieink. A 37. minutumban Halmai Ramon alakította 4–2-re az állást, majd nem sokkal később Szabella Oli szépségdíjas találatának hála már csak 4–3 volt az Atlantisznak. A 42. percben pedig már egálra álltak a küzdő felek, mivel Milu passzát újfent Oli értékesítette.

És ezzel még nem volt vége Edzőink gálaelőadásának, ugyanis az 54. minutumban egy kapu előtti kavarodás közben ide-oda pattogott a laszti és ha minden igaz, akkor végül Oli lábáról került a gólvonalon túlra. A 6–4-es végeredményt pedig Milu állította be nem sokkal a lefújás előtt egy szép egészséges lövéssel, ami a kapu bal oldalában fejezte be rövidke légi útját.

Illés Akadémia Edzők – Atlantisz Sé SE 6–4 (0–3)
Gólszerzők:
Szabella O. (4), Halmai R., Faggyas M.