Szombaton meccsdömping várható

Szombaton meccsdömping várható

A hét közepén készíti el az MLSZ a tavaszi sorsolást három korosztály számára.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-es csapata hat edzés mellett szombaton kezdi meg a küzdelmet a rájátszásban. A rendkívül szoros pontvadászatban az ötödik helyen zártak Volter Patrikék, így a felsőházban, azaz a bajnoki címért küzdhetnek tavasszal.

Az Urbán Anett és Tebeli György irányította leány U19-esek hétfőtől-péntekig minden nap edzenek, szombaton pedig Debrecenbe utaznak, ahol vasárnap 14 órakor a DLA vendégeként lépnek pályára.

Az U17-esek éppen csak lemaradtak a legjobbaktól: a 9. helyen zártak 11 forduló után. Sátori Barnabás és Szűcs János együttese így a középházban küzd tovább, ellenfeleink lesznek az ETO FC Győr, a Nyíregyháza Spartacus, a Paksi FC, az Újpest FC, az Újpesti TE, a Gyirmót SE Győr és a Pécsi MFC. A fiúk ötször tréningeznek a héten.

A felsőházban kezdi meg a küzdelmet az U16-os csapatunk is. Kovács László és Nagy József hét edzést tartanak ezen a héten, majd szombaton ők is bajnokit játszanak.

Az U16-os lányok minden hétköznap edzenek – pénteken edzésjátékra érkezik Ferencsik Evelin és Győrffy Mátyás csapatához a Király SE U13-as együttese.

Németh Richárd és Körhöcz György U15-ösei hat edzést követően a „tavaszi” második fordulóban a Honvédot látják vendégül.

Az U14-esek is hatszor gyakorolnak. Azoitei Catalin és Tóth Zsolt tanítványai szintén a kispestieket fogadják.

Négy edzést tart Gődér Brigitta és Tóth Alexandra az U14-eseknek, szombaton pedig a Balatonfüred vendégeként bajnoki mérkőzésen szerepelnek, a kezdési időpont 11 óra.

Szűcs János és Varga Roland négy edzést vezényel az U13-as korosztálynak, míg az Takács Csaba-Nagy László vezette U12-esek ugyancsak négy alkalommal készülnek.