Remek felkészülés a Honvéd otthonában

Remek felkészülés a Honvéd otthonában

U13-as csapatunk budapesti kirándulásán nem született gól.

Budapest Honvéd-MFA U13 – Illés Akadémia U13 0–0
Illés Aka. U13.: Németh B. – Kiss B., Bolla, Tasnádi, Molnár L. – Meskó, Nyári, Hende – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Tóth M. – Kálócz, Vámos. Edző: Varga Roland.

Egy fizikálisan nagyon erős Honvéd fogadta az előző napon Pápán 11–0-ás győzelmet arató U13-as együttesünket. A fővárosiak a meccs elejétől fogva letámadták a mieinket, akik jó 10 perc után alkalmazkodtak ehhez a taktikához és szép lassan átvették az irányítást. Az első félidőben három nagy helyzetet is kidolgoztak fiataljaink, ám ezeket sajnos el is hibázták.

Szünet után is kifejezetten bátran játszottak Szűcs János és Varga Roland tanítványai, ami a továbbiakban is komoly lehetőségeket eredményezett. A helyzetkihasználással azonban nem volt szerencsénk, így 0–0-s döntetlennel ért véget a derbi.

Maximálisan elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Jóval közelebb álltunk a győzelemhez. Az ellenfél gyakorlatilag ziccer nélkül játszotta végig a meccset. Mi sok labdát szereztünk a támadóharmadban, ezekből pedig gyakran kerültünk helyzetbe. Ha a srácok frissebbek, valószínűleg nyerünk is. Az persze látszott, hogy az előző napi bajnoki sok energiát vett ki a fiúkból. Minden dicséretet megérdemelnek akadémistáink

– fogalmazott a találkozót követően Varga Roland edző.