Szerzett gól nélkül nem lehet nyerni

Szerzett gól nélkül nem lehet nyerni

Hiába játszott jobban ellenfelénél U16-os csaptunk, mivel a helyzeteit szinte 100 százalékban kihasználó Újpest nyerte 2–0-ra a meccset.

Újpest FC U16 – Illés Akadémia U16 2–0 (0–0)
Illés Aka. U16:
Farkas – Abért B., Tóth Á., Blum (Gyapjas, 46.), Erdei – Rózsa M. (Bécsy, 46.), Zsiga (Pljesovszki, 34.), László (Szakasics, 74.) – Bene, Liplin, Csalló (Skravanek, 46.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egyik gárda sem tudott komolyabb mezőnyfölényt kiharcolni. Ennek ellenére László Krisztián megszerezhette volna a vezetést a számunkra, ám a ziccerénél a fővárosiak hálóőre bravúrosan hárítani tudott. Így aztán az első félidőt követően gól nélküli döntetlenre álltak a küzdő felek.

A szünetben a Sátori Barnabás és Körhöcz György alkotta szakmai stábunk több változtatást is eszközölt a csapatunk összetételében és talán ennek is köszönhetően a második játékrészben már sikerült labdabirtoklásban dominálnunk. Több nagy helyzetünk is adódott, ám Skravanek Lázár és Szakasics Péter lehetősége is kimaradt. A 73. percben aztán egy kontrát követően megszerezték a vezetést a hazaiak, akik a 84. minutumban egy újabb ellencsapásukat zárták góllal. Ebből adódóan pedig 2–0-ra meg is nyerték az összecsapást.

Érdekes játék a futball. Az első félidőben sajnos nem játszottunk olyan minőségben, mint ahogyan szerettünk volna, ám így is megszerezhettük volna a vezetést. Szünet után viszont sokkal jobban futballoztunk és akkor találtak be kétszer a hazaiak. Igazából a gól hiányzott a játékunkból. Anélkül nehéz nyerni. Most felemeljük a fejünket és készülünk a következő mérkőzésre, amelyen javítani fogunk

– nyilatkozta a mérkőzés után Sátori Barnabás vezetőedző.