Szép sormintát készítettek U12-eseink

Szép sormintát készítettek U12-eseink

Az első és a harmadik etapot 0–0-ra, míg a másodikat és a negyediket egyaránt 4–0-ra hozták Tóth Zsolt és Hujber Gábor tanítványai, akik így végül 8–0-ra verték a vendég felvidéki együttest.

Illés Akadémia U12 – Senec U12 8–0 (0–0, 4–0, 0–0, 4–0)
Illés Aka. U12.:
Kovács V. – Bangó, Novák, Lajos, Németh N. – Tóth N., Majlinger, Lengyel – Baranyi. Cserék: Molnár B., Hányi B., Németh L., Boda. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Baranyi (5), Novák B. (2), Lengyel

Enyhe túlzással élve orkánerejű szélben kezdődött a mérkőzés, így aztán egy darabig nem is igazán alakulhatott ki folyamatos játék. Ettől függetlenül a 7. percben Németh Noel került helyzetbe, de lövése elkerülte a kaput. A folytatásban sem igen veszélyeztettek a csapatok, ebből adódóan az első etap végén 0–0-ra állt a mérkőzés.

A második etap viszont rögtön góllal kezdődött: Baranyi Borisz passza után Novák Bence szerezett vezetést. A 28. percben Baranyi Borisz Lengyel Ágostont hozta remek helyzetbe, és máris 2–0 volt ide. Ezt követően Lengyel Ágó duplán adta vissza a kölcsönt: két gólpasszt is kiosztott „Beckernek”, ennek köszönhetően a felvonás zárásakor már 4–0 volt ide.

A harmadik negyed a „forgatókönyvnek” megfelelően nem hozott újabb találatot, igaz helyzetük sem nagyon volt a küzdő feleknek.

A záróetap viszont újfent hozta a már „megszokott” négy gólt: Baranyi Borisz háromszor, míg Novák Bence egyszer vette be a szenciek kapuját, így pedig végül 8–0-ra nyert U12-es csapatunk.

Egy rendkívül szimpatikus ellenféllel találkoztunk, amely hozzánk hasonlóan futballozni akart. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen nagyon szép támadásokat vezettünk, melyek közül nyolcat is góllal tudtunk zárni. A találkozón a játékosainkat több poszton is kipróbálhattuk, így meg tudtuk nézni, hogy melyik pozícióban képesek a legjobb teljesítményre. Egy nagyon hasznos összecsapáson vagyunk túl

– összegezte tapasztalatait Tóth Zsolt vezetőedző.