Szemfüles gól hozta a győzelmet a Zete ellen

Szemfüles gól hozta a győzelmet a Zete ellen

A hajrában született a találat.

Illés Akadémia U17 – Zalaegerszegi TE FC U19 1–0 (0–0)
Illés Aka. U17.: Simon B. – Németh Á., Tóth K., Kozári, Horváth H. – Kovács P., Szabó B., Tama – Kovács A., Horváth K., Papp Cs. Cserék: Szekeres – Váncsa, Muzsi, Domján. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Domján (80.)

 

Többet birtokolta a labdát az U19-es bajnokság Alap-csoportjának 10. helyezettje ellen Sátori Barnabás együttese. A megszerzett labdákat nem mindig becsülte meg a társaság, a gyors indítások többször is pontatlannak bizonyultak. Ennek ellenére a vendégek nem tudtak igazából helyzetig eljutni, a középpályás-védekezés jól működött. A hajrában egy oldalszabadrúgást követően a hosszún érkező Domján lőtte vissza a labdát, megszerezve csapata – és a mérkőzés – egyetlen találatát.

Igazából jól kezdtünk, a megbeszéltek szerint magasan védekeztünk, mellett pedig igyekeztünk már az ellenfél térfelén labdát szerezni. Voltak időszakok, amikor nyomás alatt tudtuk tartani őket. Viszont látni kell azt is, hogy a megszerzett labdákból többet nem mindig építkezünk megfelelően. Sokkal többet kellene megbecsülnünk a labdát, többször kellene kombinatívan játszanunk. Sokszor túl direktek voltunk, és így a saját által diktált tempónkban fáradtunk el. Pozitívum, hogy egy-két évvel idősebb játékosok ellen is lehoztuk hátul nullára, és egy pontrúgásból megnyertük a meccset. Függetlenül attól, hogy ez „csak” egy felkészülési meccsből, ez tovább építi az önbizalmunkat

– mondta Sátori Barnabás a találkozót követően.