Székesfehérváron nyert leány U14-es csapatunk

Székesfehérváron nyert leány U14-es csapatunk

A regionális, háromnegyed-pályás bajnokságra készülő U14-es csapatunk Székesfehérváron győzte le a Vidi hasonló korosztályú csapatát.

MOL Fehérvár FC U14 – Illés Akadémia-Viktória U14 2–6
Az Illés Akadémia-Viktória U14 kerete: Czuczai D. – Licskai L., Alasz H., Sági F., Gulyás Sz., Gulyás L., Gulyás Dzs., Harmath R., Első H., Kovács L., Szélessy H., Gerencsér L., Kiss B. Vezetőedző: Luki András.
Gólszerzők: Gulyás L. (3), Alasz H. (2), Gelencsér L.

Leány U14-es korosztályunk a Zalaegerszegi TE után újabb erős, a régiónkba tartozó csapatot győzött le – a MOL Fehérvár FC ellen nyertünk. A mérkőzést már az új bajnokságban érvényes szabályok szerint, három harmadban, háromszor 25 percben, kötött csereidőpontokkal játszották a felek. A mieink a rekkenő, negyven fokhoz közelítő hőség ellenére is kiváló teljesítményt nyújtottak és a három gólt szerző Gulyás Lorina eredményességének is köszönhetően, fölényesen nyerték meg a találkozót.

Beleálltunk a meccsbe és az első tíz perc kissé álmos játéka után, nagyot küzdve, szép gólokat szerezve sikerült nyernünk. Jól játszottunk, a nagy melegben is szép támadásokat építettünk, jók voltak a visszatámadásaink, a labdaszerzéseink is. Gratulálok a lányoknak, nem csak az eredmény, a mutatott játék is biztató a bajnokság előtt

– értékelt elégedetten Luki András vezetőedző.