Sportszerűen, de keményen játszottak U7-eseink

Sportszerűen, de keményen játszottak U7-eseink

Dicséret jár mind a 12 gyerkőcnek, aki ma pályára lépett az Illés Akadémia színeiben Mosonmagyaróváron.

A veszprémiek nem érkeztek meg az idei ősz második regionális Bozsik-tornájára, így a házigazda Mosonmagyaróvár mellett az Illés Akadémia, a Gyirmót SE, a Király SE és az ETO FC Győr indított az erőfelmérőn két-két U7-es csapatot. Tőlünk Szabó Róbert edző 12 játékossal érkezett: Németh Olivér, Markó Hunor, Pungor Dominik, Mihályfi Milán, Mersich Máté, Poór Zétény, Szabó Olivér, Kummer Csanád, Szovák Marcell, Wirth Koppány, Szárnyas Marcell, Polgár Kornél.

Ebből a keretből pedig két hatfős csapatot tudott kialakítani. Az U7-es szabályoknak megfelelően 3-3 gyerkőc játszott egyszerre kapus nélkül.

Az egyik csapat minden mérkőzését megnyerte, a másiknál pedig döntetlen, vereség, és győzelem is került a zsákba. Minden gyermek hozzáállása példaértékű volt. Sportszerűen, de keményen, határozottan játszottak minden mérkőzésen. A 14 perces meccsek során nagyszerű támadásokat vezettek, szép gólokat lőttek, és sokszor, ha kellett önfeláldozóan mentettek a saját kapu előtt. Ezúton is gratulálok minden gyermeknek a mai teljesítményhez

– értékelte a tornán történteket Szabó Róbert.