Soroksáron veszett oda a Haladás veretlensége

Soroksáron veszett oda a Haladás veretlensége

Horváth Rajmund kezdőként szerepelt, 45 percet kapott.

Két hét szünet után ismét bajnoki meccset játszott a Szombathelyi Haladás. A vasiak a Ferencváros fiókcsapatánál, Soroksáron vizitáltak. Németh Szabolcs a Rózsa – Kállai, Mocsi, Németh M., Bosnjak – Kiss B., Holdampf, Szekér, Doktorics – Tóth M., Horváth R. tizenegyet küldte pályára, azaz kezdett az Illés Akadémia kapusedzője, Rózsa Dániel; növendékeink közül Horváth Rajmund, míg korábbi tanítványaink közül Kállai Kevin, Kiss Bence, Tóth Milán, Szekér Ádám és Doktorics Áron. A padon többek között Tóth-Gábor Kristóf várt bevetésre.

A Haladás nagy fölényével telt az első negyedóra, elsősorban Doktorics Áron volt elemében, aki háromszor is nagy lehetőség előtt állt, de vagy a kapus vagy a kapufa megmentette a soroksáriakat. Az egyik esetben akár 11-est is kaphattunk volna, de a játékvezető nem így látta az esetet. Kállai Kevin és Tóth Milán is megkínálta a hazaiak hálóőrét, de mindkétszer védett a sárga-feketék cerberusa. Rendkívül változatos volt a meccs, ugyanis Lipcsei Péter együttese sem csak bekkelt, amikor tudtak, jöttek előre, és Rózsa Dánielnek is közbeavatkozni valója nem is egy alkalommal!

Horváth Rajmund egy félidőt játszott, sajnos Kállai Kevin sem sokkal többet, ugyanis a fordulást követően cserét volt kénytelen kérni. Egy Tóth Milán-fejest jegyezhettünk fel a második játékrész elejéből, aztán egyre inkább ellaposodott a játék. A hajrában Holdampf Gergő kiállítása miatt tíz főre fogyatkoztak a zöld-fehérek. A Soroksár is szerette volna megszerezni a mindent eldöntő gólt, és ez a sárga-feketéknek sikerült: a 92. percben 11-esből találtak be, ezzel 1–0-ra győztek, és véget vetettek a Haladás remek szériájának.

A vasiaknak jövő héten az FC Ajkát fogadják, akkor kezdődik el remélhetőleg egy újabb szép sorozat!