Egy szép gól szinte mindenre gyógyírt jelent

Egy szép gól szinte mindenre gyógyírt jelent

Ismét népes mezőny jött össze az Illés Akadémián megrendezett Bozsik Fesztiválra, melyet ezúttal is remek hangulat kísért.

Annak ellenére, hogy már vastagon bent járunk az őszben, most is kifejezetten kellemes időjárás fogadta az utánpótlásnevelő centrumunkban pályára lépő gyerkőcöket és az őket szép számmal elkísérő szülőket. Az U7-es korosztályban – akárcsak az előző alkalommal –, újfent több mint 10 egyesület indított csapatokat. A Szabó Róbert irányította akadémistáink betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt ezúttal ugyan csak hárman voltak, de a Kárász Miron, Nagy-Szabó Benett Péter és Tóth Zoárd alkotta trió így is igen príma kis meccseket játszott. A mieink összesen négy, egyenként 10 percig tartó mérkőzésen léptek pályára, ennek köszönhetően pedig kellemesen el is fáradtak.

Ettől a tornától is azt kaptuk, amit a korábbiaktól, azaz a gyerekek számára óriási örömöt jelentett a játéklehetőség. Érdekes, hogy volt olyan is köztük, aki a rendezvény elején bizony elpityeregte magát, ám az első gólját követően minden gátlása, problémája elmúlt és a többiekkel együtt élvezte a mérkőzések jelentette izgalmat, versenyszituációt. Az eredmény most is mellékes tényező volt, de annak minden szakember örül, amikor a tanítványok olyan dolgokat tesznek le a pályára, ami mondjuk már szerepelt a foglalkozásaink programjában

– fogalmazott a villámtornát követően Szabó Róbert.

Az U9-es korosztályban a csapatok három meccset és két Funinho játékot tudtak le, ami tökéletesen kielégítette a gyerekek mozgásigényét!

Mindenki számára tökéletes volt ez a mai önfeledt játék, a gyerekek jól érezték magukat, jó volt látni a játékukat. Természetesen adtam számukra megoldandó feladatot, gyakorolni valót a mai napra, amiket maximálisan teljesítettek a gyerekek. Annak pedig külön örülök, hogy tudatosan alkalmazták azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk! Gratulálok nekik, ügyesek voltak

– tekintett vissza a napra Hujber Gábor.