Sok szép gólt szerzett U12-es csapatunk

Sok szép gólt szerzett U12-es csapatunk

Egy szimpatikusan futballozó Sárvár FC ellen nyert 10–0-ra Tóth Zsolt legénysége.

Illés Akadémia U12 – Sárvár FC U12 10–0 (3–0, 1–0, 3–0, 3–0)
Illés Aka. U12.:
Dudás – Bangó, Molnár B., Hányi B., Lajos – Németh L., Novák, Lengyel – Baranyi. Cserék: Kovács V. – Majlinger, Tóth N., Németh N., Boda. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Lengyel (3), Bangó (2), Novák B., Baranyi, Tóth N., Lajos, Majlinger

Nagyon gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést ifjú akadémistáink, akik a 3. percben Novák Bence góljával a vezetést is megszerezték. A folytatásban is egyértelműen a mieink domináltak és az első negyedben még Lengyel Ágoston, valamint Baranyi Borisz is betalált a Rába-partiak kapujába.

A 3–0-s állásról induló második felvonás jóval kiegyenlítettebb játékot hozott. Ebben a 20 percben csupán Lengyel Ágoston volt eredményes, így a „félidőben” 4–0-ra mentünk.

A harmadik felvonás viszont ismét három gólt hozott: Bangó Benedek kétszer, míg Tóth Noel egyszer mattolta az ellenfél amúgy remekül védő kapusát.

A 7–0-s vezetésünknél kezdődő záróetapban is háromszor voltak eredményesek Tóth Zsolt és Hujber Gábor tanítványai. Sorrendben Lajos Patrik, Lengyel Ágoston és Majlinger Máté szerzett gólt, így a vége 10–0 lett a javunkra.

Egy nagyon szimpatikus, kulturáltan futballozó ellenféllel mérkőztünk ma meg. Sok dolgot tudtunk ezúttal is gyakorolni. Például ma is több poszton próbáltuk ki a srácokat. Ha a kapu előtt határozottabbak vagyunk, akkor még simább lehetett volna a meccs. De persze így is szép gólokat rúgtunk. Gratulálok a gyerekeknek, dolgozunk tovább. A Sárvárnak pedig köszönjük az edzőmérkőzést

– nyilatkozta a meccs után Tóth Zsolt vezetőedző.