Sok szép akció, kilenc gól, megérdemelt győzelem

Sok szép akció, kilenc gól, megérdemelt győzelem

Csupán az első negyedben tudta tartani a lépést U12-es csapatunkkal a vendég Okos-Foci Műhely együttese. A folytatásban a mieink egyértelműen fölénybe kerültek és 9–2-re megnyerték a derbit.

Illés Akadémia U12 – Okos-Foci Műhely U12 9–2 (2–2, 1–0, 3–0, 3–0)
Illés Aka. U12.: Schepanski – Reiber, Székely, Szalma – Molnár B., Módly – Szakács, Mihók, Dobovánszky. Cserék: Németh B., Orbán. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Molnár B. 4, Mihók 3, Orbán, Dobovánszky

Kifejezetten barátságtalan, hideg, esős időben léptek pályára a csapatok. Ehhez képest kifejezetten jól kezdtek Tóth Zsolt tanítványai, akik Dobovánszky Ábel és Molnár Barnabás találataival gyorsan elléptek 2–0-ra. Ezt követően azonban homokszem került a gépezetbe és a győriek az első negyed végére kiegyenlítették az állást.

A 2–2-ről induló második második etap viszont csupán egyetlen találatot hozott. Mivel azt Molnár Barni jegyezte, a félidőben a mieink vezettek 3–2-re.

A 3. és a 4. felvonás teljesen hasonló koreográfia szerint zajlott. Fiataljaink szinte futószalagon dolgozták ki a helyzeteket, melyek közül mind a harmadik, mind pedig a negyedik 20 percben hármat-hármat értékesíttettek. Így végül 9–2-re nyerték meg a nehéz időjárási körülmények között lejátszott mérkőzést.

Nem volt könnyű dolguk a gyerekeknek, de ma nagyon sok pozitívum jellemezte a játékukat. Sok szép akciót vezettek, melyek végén rendre ziccerbe is kerültek. Örülök, hogy ezeket rendkívül jó százalékban értékesítették is. Emellett pedig csupán az első negyedben kaptunk gólt, a következő háromban viszont nem rezdült meg a hálónk. Szerintem megérdemelten nyertünk egy szimpatikus ellenféllel szemben. Gratulálok a srácoknak

– fogalmazott a hasznos felkészülési mérkőzést követően Tóth Zsolt vezetőedző.