Az eső sem jelentett akadályt

Az eső sem jelentett akadályt

Ismét összecsapott a két U11-es korosztály.

Illés Akadémia U11 – Okos-Foci Műhely U11 5–3
Illés Aka. U11:
Kiss Benedek – Hányi Bálint, Lajos Patrik – Tóth Noel, Németh Noel, Molnár Bálint – Lengyel Ágoston. Cserék: Laczi Milán – Poszavecz Lénárd, Horváth Dániel. Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők: Lajos, Lengyel, Poszavecz, Tóth N., öngól

Szakadó, majd kissé csillapodó esőben játszott a két csapat a 4X20 percesre tervezett mérkőzésen. A zöld-fehérek kétgólos hátrányba kerültek, de ez nem szegte a gyerekek kedvét, és öt gólt rúgva a maguk javára fordították a meccse. A találkozó végén még szépített a győri alakulat, így ezúttal mi kerültünk ki győztesen az összecsapásból.

A mai találkozón egyrészt bőrig ázott mindenki, másrészt nagyon csipkedték magukat a gyerekek. Sűrűn cseréltem, hogy mindenki egyenlő időt töltsön a pályán. Többeket több poszton is kipróbáltam, hogy lássam, megváltozott helyzetben, milyen teljesítményre is képesek a srácok. Ahogy múltkor, most is jó partner volt az ellenfél, mindkét csapat profitál ebből az együttműködésből. A mai találkozón voltak tetszetős támadásaink és szép gólokat szereztünk, gratulálok mindkét csapatnak

– nyilatkozta a mérkőzést követően Faggyas Milán.