Sok sikert kívánunk, Miki!

Sok sikert kívánunk, Miki!

A 2007-es kezdet óta dolgozott az Illés Akadémián Tóth Miklós, aki újabb nagy kihívás előtt áll.

Az Illés Akadémia utánpótlás menedzsere, az alapítás óta Szombathelyen dolgozó Tóth Miklós távozik utánpótlás-nevelő centrumunkból. Az egykori középhátvéd 116 mérkőzésen szerepelt a Haladással az NB I-ben – mesterhármast is szerzett. Akadémiánk életében több pozícióban is fontos szerepet töltött be, ezzel párhuzamosan egy szűk évtizeden át ügyvezetőként is dolgozott a Szombathelyi Haladásnál.

Rendkívüli munkát végzett nálunk, hiszen Illés Bélával, Halmai Gáborral és Kóbor Lászlóval – és még sokakkal – együtt olyan misszióban vettek részt, ami által európai szintre emelték a színvonalat és a körülményeket. Vezetése alatt több mint 50 képzett labdarúgót adott akadémiánk a Haladásnak. Eddig öten: Kovács István, Ugrai Roland, Schäfer András, Kiss Tamás és Fördős Beatrix mutatkozhattak be a felnőtt válogatottban.

A remek vezetői képességéről folyamatosan tanúbizonyságot tévő szakember Győrbe kerül, és az ETO Futball Kft. ügyvezetőjeként dolgozik tovább: nagyon jó egészséget és sok sikert kívánunk az élet minden területén!

Mi szerencsések vagyunk, hogy megismerhettük őt és együtt dolgozhattunk vele.

Nem csak kollégát, hanem barátot is tisztelhettünk személyében. Egy baráttól való búcsú pedig elképzelhetetlen. Bízunk benne, hogy az új munkája hasonlóan örömteli lesz, mint az volt itt, az Illés Akadémián!

Kedves Miki! Bármikor jössz, hozzánk hazajössz!