Sok sikert az érettségi vizsgán!

Sok sikert az érettségi vizsgán!

Az Illés Akadémia növendékei is beülnek az iskolapadba és várják az írásbeli tételeket.

A jövőt Ti képviselitek, és a hétfőn kezdődő érettségi vizsga mérföldkövet jelent számotokra. Ne feledjétek, ahogy a játéktéren: forró szívvel, hideg fejjel! Hétfőn magyar nyelv és irodalom, kedden matematika, szerdán történelem, csütörtökön angol nyelv, pénteken német nyelv szerepel az első hét írásbeli programjában.

Sok sikert kívánunk a Herman Ottó Technikum és Szakképző Iskolában érettségizőknek: Csapó Zsófiának, Dezamits Dominiknek, Molnár Rékának és Pálfy Barbarának; a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban érettségizőknek: Hajba Jázminnak és Nagy Vanesszának; a Kiss Ferenc Erdészeti Technikumban érettségizőnek: Juhász Enikőnek; a Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikumban érettségizőnek: Kaszap Kamillának; az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban érettségizőnek: Németh Zsófia Peóniának és Saly Veronikának; és a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizőknek: Bényei Dominiknek, Kovács Péternek, Rosner Gergőnek, Szabó Bencének és Tama Gergőnek.

A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás

– vallotta Márai Sándor.