A szünet után jobban ment az U14-eseknek

A szünet után jobban ment az U14-eseknek

Pre-akadémiai csapatunk Gyirmóton lépett pályára az U14-es, regionális bajnokság 15. fordulójában.

Gyirmót FC U14 – Viktória FC U14 3–0 (2–0)
Viktória FC U14:
Gundinger L. – Harmath R., Imre A., Fitos K., Anderle M., Szélessy H., Viniczai V., Kovács L., Babos H. Cserék: Gartner J., Becskeházi H. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

A Viktória FC-s lányok igyekeztek tartani a lépést a gyirmótiakkal, de az első félidőben a hazaiak fölénybe tudtak kerülni és Hollós Hanna két találatával előnyt is szereztek. A második játékrészben jobban, elszántabban futballoztak a mieink, de az Észak-Nyugati csoport középmezőnyébe tartozó csapat ellen ez egyelőre még csak a helyzetek kialakítására volt elég, gólt nem sikerült lőni.

Tóth Alexandra csapatára három mérkőzés vár még a szezonban, U14-eseink a Zalaegerszeggel, a Pápával és a Sopronnal játszanak majd.

Az első félidőben a hazai csapat akarat érvényesült. Többet birtokolták a labdát, határozottabbak voltak. A második félidőre feljavult a támadójátékunk. A lányok bátrabban alkalmazták az edzéseken gyakoroltakat, ezáltal helyzeteket is tudtunk kialakítani. Sajnálom, hogy a szépítés nem sikerült. Jó úton járunk, a soron következő mérkőzésen már szeretnénk pontot, pontokat szerezni

– értékelt Tóth Alexandra.