Sok helyzet, három gól, győzelem

Sok helyzet, három gól, győzelem

Idegenben nyert Sátori Barnabás együttese.

Fehérvár FC U13 – Illés Akadémia U13 1–3 (1–1, 0–1, 0–0, 0–1)
Illés Aka. U13: Kovács V. – Molnár B., Szukics, Lajos, Bajzek – Majlinger, Németh L., Lengyel – Baranyi. Cserék: Máté, Boda. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Németh L. (13., 1–1), Baranyi (24., 1–2), Lengyel (80., 1–3)

Gólváltással indult a találkozó, a vezetést egy átlövésből a hazaiak szerezték meg. Nem kell sokat várni az egyenlítésre: Németh Levente remekül dobta ki a labdát balra, onnan Lengyel Ágoston centerezett, amit elsőre kivágtak a hazaiak, éppen Németh Levente elé, aki szép mozdulattal lőtt a hálóba, 1–1.

A második negyedtől fölényben futballoztunk, több helyzetünk is volt, a vezetést is sikerült átvennünk. Németh Levente szabadrúgását csak kiütni tudta a fehérvári kapus, éppen Baranyi Borisz elé, aki a hálóba pofozta a labdát, 1–2.

A vezetés után is előttünk adódtak a lehetőségek, ám ezek kimaradtak, így végig nyílt volt a találkozó. A hajrában aztán eldöntöttük a meccset! Boda Zétény lövését kiütötte a kapus, amit Lengyel Ágoston 16 méterről kapásból, klasszis mozdulattal lőtt vissza a kapu bal felébe, kialakítva a 3–1-es Illés Akadémia-győzelmet!

Szeretném megköszönni a fehérváriaknak, hogy belementek volna a létszámproblémák miatti halasztásba! Gratulálok minden játékosomnak, akik pályára lépett! Mentálisan rendkívül erősek voltak, büszkén viselték az Illés Akadémia mezét, amire teljességgel méltóak voltak

– mondta Sátori Barnabás.