Mindent megtettek a srácok

Mindent megtettek a srácok

Szoros mérkőzést játszott az Illés Akadémia U12.

Fehérvár FC U12 – Illés Akadémia U12 2–1 (1–1, 0–0, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U12: Sóvári – Fazekas, Németh K., Őri, Giliczó – Jáger, Károlyi, Német – Varga V. L. Cserék: Pálla – Török, Kalmár, Rajos. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Károlyi (4., 0–1)

Az U12-es korosztályunk Székesfehérváron játszotta utolsó előtti idegenbeli találkozóját a 2023/2024-es bajnoki szezonban. Az első etapban egy labdaszerzés után megszereztük a vezetést: Károlyi Levente átlövése talált utat a kapuba, 0–1. A hazaiak voltak labdabirtoklási fölényben, és egy akció során a lepattanóra ők reagáltak gyorsabban, ezzel egyenlítettek, 1–1.

A két középső negyedben a hazaiaknál volt többet a labda, előttünk pedig ziccerek adódtak. Egy fehérvári szöglet után Károlyi Levente szökött meg, lövésénél óriási bravúrt mutatott be a kapus. Nem sokkal később Fazekas Bruno beadását Károlyi Levente lőtte a hálóba, azonban mindenki megdöbbenésére, les címén annulálta a gólt a játékvezető. Kiegyenlített volt a negyedik felvonás, egy büntetőből megszerezték a – végül győztesnek bizonyuló – gólt a piros-kékek, akik ezzel 2–1-re nyertek.

A mérkőzés elején a hazaiak domináltak, majd ezt követően kiegyenlítettebb lett a játék. Mi szervezettek és fegyelmezettek voltunk, valamint jól csináltuk a labdaszerzés utáni átmenteteket! Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek a gólszerzésre, ezekkel ma a Fehérvár sáfárkodott jobban. Játékosaim megtettek mindent, nagy szívvel futballoztak! A hibáinkat ki fogjuk javítani! Gratulálok mindkét csapatnak

– mondta a találkozót követően Tóth Zsolt.