Sok gól, jó mérkőzés

Sok gól, jó mérkőzés

Ugyan a derbi 84. percében még 3–2-re U17-es csapatunk vezetett Debrecenben, ám a vége így is döntetlen lett. Elégedetlenségre azonban nincs okunk.

Debreceni VSC U17 – Illés Akadémia U17 3–3 (1–1)
Illés Aka. U17.:
Kostyák – Kopácsi B., Bodrogi, Stefanich, Deme – Bolla B., Kopácsi Á., Horváth A. (Csörnyei, 80.) – Baján (Bonchis, 59.), Katona, Wolf (Takács-Földes, 59.). Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők:
Horváth A. (36., 1–1), Kopácsi Á. (54., 2–2), Bolla B. (60., 11-esből, 2–3)

Nagyon jól indították a meccset Kovács László és Nagy József tanítványai, akik már az első percekben két komoly lehetőséget is kidolgoztak, ám Kopácsi Áron és Wolf Gergő ziccere után is érintetlen maradt a hajdúságiak hálója. A hazaiak viszont az első helyzetüket gólra váltották: a 14. percben egy szöglet utáni lecsorgó labdából vették be közvetlen közelről a kapunkat. Szerencsére még az első félidőben sikerült egyenlítenünk: Horváth Arnold egy 20 méteres szabadrúgásból lőtt a kapuba.

Az 1–1-ről kezdődő második játékrészt is egy szabadrúgásból született találat vezette be, pech, hogy ezt a mieink kapták. Sokáig nem kellett aggódnunk, mivel Kopácsi Áron nem sokkal a középkezdés után már egyenlített is. A 60. percben pedig már akadémistáink vezettek 3–2-re, ugyanis Bolla Bálint értékesítette a saját maga által kiharcolt 11-est. Ezt követően a csereként beálló Bonchis Olivér akár el is dönthette volna a három pont sorsát, de ziccerénél a hazaiak kapusa hárítani tudott. A végjátékban viszont egy labdakihozatalba belehibáztak a mieink, amit Ludmány Imre büntetett góllal, aki a 3–3-as végeredményt is beállította.

Nagyon jól kezdtünk. Szépen járattuk a labdát és a gyors átmeneteink is működtek. Utáni kicsit megfogott bennünket a hazaiak gólja, de szerencsére sikerült még a szünet előtt egyenlítenünk. A második játékrészben mindkét csapat nyílt, támadó focit vállalt fel. Ezért nagyon jó meccs alakult ki. Kicsit úgy érzem, hogy ez a pontrúgások mérkőzése volt. Sajnálom, hogy 3–2-nél kimaradt a ziccerünk. Összességében elégedett voltam az idegenben megszerezett egy ponttal is

– összegezte a meccset Kovács László vezetőedző.