Nyolc korosztályos edzőmeccs lesz a héten

Nyolc korosztályos edzőmeccs lesz a héten

Már a kisebbek: az U12 és az U13 is elkezdik a felkészülési mérkőzések sorát.

A felnőttekkel készülők vasárnap Gyirmótra utaznak: itt a Szolnoki MÁV ellen játssza Mátyus János csapata az utolsó meccsét a január 31-i NB II-es bajnoki rajt előtt.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-esei ötször edzenek, kedden pedig Zalaegerszegre utaznak, ahol az NB III-as csapattal játszanak.

Az U17-esek számára 6 edzés lett betervezve a hétre. Sátori Barnabás és Szűcs János csapata szombaton hazai környezetben fogadja a ZTE U19-es együttesét.

Kovács László és Nagy József együttese hét tréninget követően ugyancsak szombaton lép pályára: itthon a ZTE U17 lesz az ellenfél.

Az U15-ösök – Németh Richárd és Körhöcz György vezetésével – ötször edzenek. Ők is az egy évvel idősebb egerszegiekkel játszanak – az a felkészülési találkozó szombaton délután négykor lesz.

Catalin Azoitei és Tóth Zsolt csapata, az Illés Akadémia U14 háromszor tréningezik, és ők csütörtökön játszanak: Székesfehérvárra utazik a társaság, a találkozó 16 órakor kezdődik a Főnix otthonában.

Ugyancsak rajta lesznek a buszon az U13-asok: Szűcs János és Varga Roland csapata négy gyakorlás mellett kétszer játszik. Csütörtökön 17.30-kor a Főnixszel, míg szombaton 13.30-kor az MTK ellen itthon.

Ötször edznek az U12-esek. Takács Csaba és Nagy László tanítványai szombaton 13.30-kor szintén a budapesti kék-fehéreket fogadják.