Sem így, sem úgy nem volt egy súlycsoportban a két csapat

Sem így, sem úgy nem volt egy súlycsoportban a két csapat

A fizikálisan lényegesen erősebb játékosokból álló Dunaszerdahely 6–0-ás vereséggel küldte haza U13-as együttesünket. A mieinknél egyedül a hozzáállást lehetett dicsérni.

Dunaszerdahelyi AC U13 – Illés Akadémia U13 6–0 (3–0; 1–0; 1–0; 1–0)
Illés Aka. U13.:
Szalai-Horváth – Laczó, Mórocz, Szakály Z., Szántó – Hideg, Bosnyák Botond, Horváth Á. – Marian, Grádvohl, Axnix. Cserék: Bosnyák Bence, Angler, Vert, Moldován. Vezetőedző: Nagy László.

Lényegében már a „mérlegelésnél” eldőlt a találkozó sorsa, ugyanis a DAC játékosai óriási fizikai fölényben voltak a mieinkkel szemben. Így pedig senkit sem ért meglepetésként, hogy az első negyed végén már 3–0-ra mentek a hazaiak. Szerencsére a folytatásban már nem kellett ilyen sűrűn maga mögé nyúlnia kapusunknak, Szalai-Horváth Alexnek: a vége „csupán” 6–0-ás szerdahelyi győzelem lett.

A srácok hozzáállásával 80 százalékban elégedett lehetek. Az ellenfél nagyon komoly fölényben volt, mind erőben, mind pedig gyorsaságban. Enyhe túlzással élve még a kontráinkat is csírájában fojtották el. Szinte macska-egér harc zajlott a pályán. A tapasztalatainkat azonban hasznosítani kell, a hibákat ki kell javítani. Sokkal keményebben kell odatenni magunkat

– fogalmazott a meccset követően Nagy László vezetőedző.