Az utolsó negyedben úszott el a meccs

Az utolsó negyedben úszott el a meccs

Három etapot követően még 2–2-es döntetlenre állt U12-es csapatunk a DAC otthonában, ám az utolsó 20 percben a hazaiak döntésre vitték a dolgot és végül kissé túlzottnak mondható 6–2-es győzelmet arattak.

Dunaszerdahelyi AC U12 – Illés Akadémia U12 6–2 (2–0; 0–2; 0–0; 4–0)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Reiber, Orbán, Polgár – Molnár B., Módly – Németh B., Mihók, Lakatos. Cserék: Schepanski – Dobovánszky, Győrvári, Szakács, Székely, Vincze. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Mihók (25., 2–1; 35., 2–2)

Kissé nehezen vették fel a mérkőzés ritmusát Tóth Zsolt tanítványai, ennek köszönhetően pedig két nagy egyéni hiba után 2–0-ás vezetésre tettek szert az első 20 percben a házigazdák. Szerencsére a második etapban fordult a kocka és Mihók Martin két szép találatával sikerült egyenlíteniük fiataljainknak.
A harmadik negyedben is a mieink domináltak, akik szinte futószalagon dolgozták ki a ziccereket. Sajnos azonban ezek közül egyet sem sikerült gólra váltani, így az utolsó felvonásnak 2–2-es döntetlenről futhattak neki a küzdő felek.
A záró 20 percre alaposan elfáradtak a szombathelyi gyerekek, így pedig a dunaszerdahelyiek négyszer is be tudták venni a kapunkat, és végül 6–2-es győzelmet arattak.

Sajnálom a végeredményt, mert a meccs képe alapján nem érdemeltünk ilyen súlyos vereséget. Sokkal kisebb volt a különbség a csapatok között. Örülök, hogy ha eredményben nem is, de játékban sokat javultunk az előző mérkőzésünkhöz képest. Szerintem az utolsó negyed az, ami elrontotta az összképet

– értékelte az összecsapást Tóth Zsolt vezetőedző.