Sajnos egyszer minden sorozat véget ér

Sajnos egyszer minden sorozat véget ér

A pontvadászat 21. fordulójában játszotta le az első olyan mérkőzését U13-as csapatunk, amit nem tudott megnyerni. Szűcs János és Varga Roland legénysége a Lurkó UFC korosztályos együttesével végzett gól nélküli döntetlenre.

Lurkó UFC U13 – Illés Akadémia U13 0–0
Illés Aka. U13.: Őri – Kálócz, Vámos, Tasnádi, Molnár L. –  Bolla Á., Hende, Söptei. –  Nyári, Klement, Tóth E. Cserék: Tóth M. – Kiss B., Szele, Papp M. Vezetőedző: Szűcs János.
Kiállítva: Molnár L. (59.)

Ahogy az várható volt, a mérkőzés elejétől kezdve Szűcs János tanítványai diktálták a tempót, a roppant lelkes lurkósok pedig egyértelműen a védekezésre koncentráltak. Ennek ellenére a 9. percben kis híján megrezdült a hálójuk, de Varga Benedek szép védéssel óvta meg kapuját a góltól. Nem sokkal később már a remekül teljesítő cerberus is verve volt, de a labda a kapufán csattant. A folytatásban is jó pár ziccert dolgoztak ki fiataljaink, de enyhe túlzással élve még az üresen tátongó kapuba sem tudtak betalálni. Így pedig a szünetben 0–0-ra állt a derbi.

Térfélcserét követően Söptei Bálint veszélyeztetett szabadrúgásból, de a védők a gólvonalról tisztázni tudtak. Ezt követően is jöttek a helyzetek, ám csak nem akart megszületni az első találat. Az 58. percben aztán ugyan Söptei Bálint a hálóba bólintott, de a játékvezető lesállás miatt érvénytelenítette a gólt, a reklamáló Molnár Leventét pedig piros lappal „jutalmazta”.

Mivel az utolsó pillanatokban nem változott az eredmény, 0–0 lett a találkozó vége. Ez pedig azt jelenti, hogy U13-as csapatunk 20 győzelmet követően döntetlenre adott egy mérkőzést.

Tudtuk, hogy előbb vagy utóbb eljön ez a pillanat. Nem játszottunk ma jól. Sajnos képtelenek voltunk gólt szerezni. Lőttünk kapufát, üres kapunál pedig mellé rúgtuk a helyzetet. A kihagyott ziccerek megbosszulták magukat, ezúttal nem sikerült nyerni. Gratulálok a Lurkónak, mi pedig megyünk tovább

– nyilatkozta a találkozót követően Szűcs János vezetőedző.