Rosszul jöttünk ki a gólfesztiválból

Rosszul jöttünk ki a gólfesztiválból

Rendkívül gólgazdag mérkőzésen 6–4-re kapott ki az U12-es csapatunk a Veszprém gárdájától. A mieink a mérkőzésen két büntetőt is elhibáztak.

Illés Akadémia U12 – Veszprémi FC U12 4–6 (1–2; 1–2; 1–1; 1–1)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Vincze, Székely, Polgár – Lakatos, Mihók – Szakács, Takács D., Dobovánszky. Cserék: Sántha, Bozzai, Reiber, Rajtosics, Pék, Németh B., Orbán, Kraller. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Rajtosics (15., 1–0), Lakatos (34., 2–4), Szakács (53., 3–5), Orbán (75., 4–5)

A találkozó elején egyértelműen a vendégek játszottak fölényben, de Hajba Botond szerencsére minden kísérletüket hárítani tudta. A 15. percben aztán teljesen váratlanul megszereztük a vezetést: Rajtosics Hunor vette be a veszprémiek kapuját. Sajnos nem sokáig örülhettünk, mivel szinte pillanatok alatt fordítottak a látogatók, akik a negyed végén 2–1-re mentek.

A második húsz perc is hasonló koreográfiát hozott: a vendégek kétszer, míg a mieink egyszer találtak be. A mi gólunkat Lakatos Kristóf szerezte a 38. minutumban.

A 4–2-es veszprémi előnyről induló második félidő egy vendégbüntetővel kezdődött, ami a kapufán csattant. Nem sokkal később azonban már a hálónkba került a labda, így már 5–2 volt oda. A 44. percben aztán a mieink is kihagytak egy büntetőt: Mihók Martin lőtt a keresztlécre. A negyed hajrájában viszont Szakács Benedek már jól célzott és 5–3-ra alakította az állást.

Az utolsó etap elején Lakatos Krisztián is kihagyott egy büntetőt, így nem sikerült felzárkóznunk. A 75. minutumban azonban Orbán Roland szabadrúgásból egyetlen gólra hozta fel a csapatunkat. Sajnos a zárszó a vendégeké lett, akik így végül 6–4-re nyerték meg a rendkívül gólgazdag összecsapást.

Számunkra értékelhetetlen volt ez a mérkőzés. Azokból a dolgokból, amit a héten gyakoroltunk, semmit sem láttam viszont a srácoktól. Össze-vissza rugdaltuk a labdát, nem volt zsinórban két jó átadásunk. Az ellenfél labdabirtoklásban fölénk kerekedett, megérdemelten nyertek. Nagyon sokat kell dolgoznunk, úgy érzem

– fogalmazott rendkívül önkritikusan a derbi után Tóth Zsolt vezetőedző.