Rendre gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek

Rendre gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek

Csak a MOL Fehérvár tudja legyőzni az Illés Akadémia U12-t.

Illés Akadémia U12 – MOL Fehérvár U12 0–6 (0–1, 0–1, 0–4, 0–0)
Illés Aka. U12:
Dudás – Majlinger, Molnár B., Novák, Lengyel – Németh L. – Bangó, Németh N., Baranyi. Cserék: Kovács V. – Poszavecz, Tóth N. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Betegség miatt többen is hiányoztak a csapatunkból – így fogadtuk azt a MOL Fehérvárt, amely egyedüliként mondhatja el magáról, hogy legyőzött bennünket a 2022/2023-as kiírásban.

A 6. percben a vendégek szerezték meg a vezetést: egy labdakihozatalba sültünk bele, ezt használták ki a piros-kékek. Ráadásul egy ütközést követően Bangó Benedek megsérült, így korán cserélni kényszerült a Tóth Zsolt–Hujber Gábor-edzőpáros.

A második etapban teljesen áthelyeződött a fehérvári térfélre a játék – Németh Levente távoli lövése a jobb oldali kapufa tövéről vágódott a mezőnybe. Ami itt kimaradt, az egy kontrából a másik oldalon bement, kettővel vezettek a pirosmezesek. A szerencsével is hadilábon álltunk: Molnár Bálint remek meglátás után emelt kapura, ám a kapufa megint a vendégekkel volt. Nem adtuk fel, ám lövéseinket védte a fehérvári hálóőr.

Térfélcsere után sem változott a játék képe: mi támadtunk, a Fehérvár pedig gólokat szerzett… Előbb egy átlövés, aztán egy összjáték, majd egy labdaeladás után került a kapunkba a labda. Az etap hajrájában megint betaláltak – amikor átléptek a térfelünkre rendre gólt szereztek.

Mindent megtettünk az utolsó felvonásban, hogy betaláljunk – meg is voltak a lehetőségeink, ám ezen a napon átok ült rajtunk – így a második vereségünket szenvedtük el: ahogy az elsőt is, ezt is a Fehérvár mérte ránk.

Szerettünk volna visszavágni a fehérváriaknak a szeptemberi vereségért – hiszen eddig ez volt az egyetlen. Sajnos a héten rendkívüli módon megfogyatkoztunk: betegséghullám ment át rajtunk, gyakorlatilag az orvosok állították össze a mai keretet. A játékunk – a harmadik negyedet leszámítva – rendben volt. Olyan egyéni hibákat követtünk ma el, amik egyáltalán nem voltak jellemzőek ránk. A kapu elé rendre odaértünk, volt sok-sok helyzetünk, ám ma nem tudtunk betalálni. A gyerekek hozzáállása maximálisan tetszett! Jó csapat a Fehérvár, gratulálok nekik a győzelemhez

– mondta Tóth Zsolt vezetőedző.