Az első félidőben úszott el a pontszerzés

Az első félidőben úszott el a pontszerzés

Hiába játszott szünet után sokkal jobban U15-ös csapatunk, így is 2–1-es vereség lett a debreceni vendégjáték vége.

Debreceni VSC U15 – Illés Akadémia U15 2–1 (2–0)
Illés Aka. U15.:
Őri K. – Tasnádi Á. (Kiss Benedek, 41.), Krone, Szücs, Molnár L. (Kelemen, 62.) – Söptei, Hende (Szilvási, 41.), Sipos-Kiss – Virág (Markó, 71.), Liplin (Meskó, 41.), Tóth E. (Szele, 56.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Kiss Bercel (79., öngól, 2–1)

A mérkőzést egyértelműen a hajdúságiak kezdték jobban, akik a 10. percben egy 11-est értékesítve megszerezték a vezetést. Sajnos a folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült és a 28. minutumban egy szép egyéni megoldásnak köszönhetően sikerült megduplázniuk az előnyüket, így a félidőben már 2–0 volt a javukra.

A szünetben a Németh Richárd és Varga Roland alkotta szakmai stáb hármat is cserélt. A friss erők pedig komoly változást hoztak a játék képében, ugyanis akadémistáink vették át az irányítást és Sipos-Kiss Dániel helyzeténél nagyon közel voltunk a szépítéshez, de sajna a debreceni kapus védeni tudott. Ezt követően is a mieink diktálták a tempót és a 79. percben egy öngólnak hála fel is jöttünk 2–1-re. Az egyenlítésre azonban már nem maradt időnk.

Úgy gondolom, hogy két teljesen ellentétes félidőt láthattunk. Az elsőben a hazaiak domináltak, míg a másodikban mi. Amúgy nem szabad 40 percnyi előnyt adnunk egyetlen ellenfelünknek sem. Természetesen a szünet utáni produktumra kell a jövőben építkeznünk. Azzal egyébként elégedett is voltam, mivel a srácok akaratban és a játék minőségében is komolyan feljavultak

– fogalmazott a mérkőzést követően Németh Richárd vezetőedző.