Remek játék, sok szerzett gól

Remek játék, sok szerzett gól

A IV. kerületiek otthonában szerepelt Sátori Barnabás együttese.

Újpest FC U13 – Illés Akadémia U13 3–6 (0–3, 1–1, 1–1, 1–1)
Illés Aka. U13:
Polczer – Majlinger, Husz, Tóth N., Lajos – Németh L., Hányi, Lengyel – Novák, Baranyi, Ihász. Cserék: Kovács V., Dudás – Boda, Katona, Bangó, Molnár B. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Lengyel (2), Ihász, Baranyi, Tóth N., Novák

Hétfőn rajtolt el a 2023/2024-es bajnokságra való felkészülés az Illés Akadémia U13 számára, és pénteken már mérkőzés is szerepelt a korosztályunk programjában. A mieink az Újpest FC vendégeként játszottak Budapesten: az odaút rendkívül hosszúra nyúlt, majd a szerencsés megérkezést gyors bemelegítés és mérkőzés követett. A két klub megállapodása értelmében 10+1-es felállásban futballoztak a felek. A mieink meglepték a lilákat a letámadással és az első negyedben háromgólos építettünk fel – amit a mérkőzés végéig meg is tartottak Baranyi Boriszék. A presszing utáni labdaszerzésekből négy találatot is szereztünk, azaz remekül működött a letámadás és az akciók befejezése: a szombathelyiek megérdemelten győztek.

Nagy elvárásaim még igazán nem lehetettek, hiszen az első 10+1-es mérkőzést játszottuk négy edzés után. A srácok is ismerkednek velem, én is velük. Az volt a kérésem, hogy kezdeményező játékot mutassunk mind támadásban, mind védekezésben, valamint az, hogy a héten gyakoroltakból adjanak vissza játékelemeket. Ezt megtették, ráadásul szenvedélyes futballal. Tették mindezt az ötórás buszút után nagy melegben, valamint a meccs végére megérkező zivatarban! Becsülettel játszottak, sok jó dolgot visszakaptam, gratulálok nekik

– értékelt Sátori Barnabás a mérkőzést követően.