Remek iram, kiváló meccs, egy-egy gól

Remek iram, kiváló meccs, egy-egy gól

Hazai környezetben fogadta az Őrvidéki Tartományi Válogatottat az Illés Akadémia U13.

Illés Akadémia U13 – Burgenland Auswahl U13 1–1 (1–0)
Illés Aka. U13:
Buzás – Majlinger, Varga B., Hányi, Boda – Baranyi, Németh L., Ihász – Novák, Bangó, Mihók. Csereként pályára lépett: Kovács V. – Szukics, Lengyel, Nistor. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Baranyi (19., 1–0)

Három hónap múlva a 2011-es korosztályunk már a nagypályás bajnokságra fog készülni, így tavasszal többször is 10+1-es felállásban szerepelnek Sátori Barnabás tanítványai. A zöld-fehérek ellenfele az Őrvidéki Tartományi Válogatott volt, így nemzetközi találkozón szerezhettek tapasztalatot a srácok.

A felek 2X35 perc-es találkozót játszottak, amin egy pillanatra sem volt megállás. A nagyobb helyzetek előttünk adódtak: a 19. percben Baranyi Borisz 17 méteres átlövése talált utat az osztrákok kapujába, 1–0. Ezt követően is lüktető maradt a meccs, sok volt az átmenet. A változatos mérkőzésen – némileg váratlanul – ki tudtak egyenlíteni a vendégek a 65. percben, amikor egy oldalszabadrúgást követően találtak be, így 1–1-gyel zárult az összecsapás.

Végig nagyon jó tempójú meccset játszottunk egy fizikálisan erős és gyors csapat ellen. Párharcerősek voltunk, mentálisan nagyon jó szintet tartottunk végig. Rendkívül hasznos találkozón vagyunk túl, tetszett a srácok teljesítménye

– mondta Sátori Barnabás.