Remek erőpróba az U12 számára

Remek erőpróba az U12 számára

Budapestre kirándultak Takács Csaba tanítványai.

Budapest Honvéd-MFA U12 – Illés Akadémia U12 4–2 (2–1)
Illés Aka. U12.:
Szalai-Horváth – Mórocz, Hányi, Szántó – Vert, Szele – Horváth V., Grádvohl, Horváth Á. Csere: Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők:
Szele (15.), Horváth Á. (45.)

Bár a házigazda Honvéd 10+1-es felállásban szeretett volna 2X40 percet játszani, de a szombati bajnoki miatt az U12-es csapatunk stábja 8+1 elleni mérkőzésbe ment bele, még pedig 2X30 percben. Viszont a hazaiak kérésére nagy, azaz 7X2 méteres kapukra játszottak a srácok.

A meccsen aztán egyértelműen meglátszott, hogy Takács Csaba csupán egy cserével rendelkezett, így spórolnia kellett az energiával, nem tudta tanítványaival a megszokott letámadást alkalmazni. Ennek ellenére a mérkőzés végig szorosan alakult. Ugyan a fővárosiak mezőnyfölényben voltak, de a mi kontráink rendre veszélyt jelentettek. Végül a Honvéd 4–2-re nyert, bár a döntetlen igazságosabb lett volna.

Büszke vagyok a srácokra, mert annak ellenére is nagyot küzdöttek, hogy előző nap bajnoki meccsük volt. Ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor akár még meglepetést is okozhattuk volna. Sok labdát szereztünk, sok jó kontrát vezettünk

– összegezte tapasztalatait Takács Csaba vezetőedző.