Régi Lurkósok a mostaniak ellen

Régi Lurkósok a mostaniak ellen

Nagy kihívás a nagypályán: négyen az ifjú sokaság ellen.

 

A Lurkó-Illés Akadémia nyári táborába 44-en jöttek el, és rendkívül színes programoknak lehetnek részesei a gyerekeknek. Vetélkedő a szombathelyi labdarúgásról, bemutatóedzés az Illés Akadémia korábbi kapusaival, számháború-jelképháború, kirándulás erdőn-mezőn tücskökkel és bogarakkal… mindezek persze az edzések és az étkezés pontos rendjébe illesztve.

A Szombathelyi Haladás labdarúgói közül négyen: Jancsó András, Németh Márió, Jagodics Márk (mindhárman megjárták korábban a Lurkó UFC és az Illés Akadémia „iskoláját”) és a csapat kapitánya, Schimmer Szabolcs látogattak ki a söptei ékszerdobozba. Teqballal melegített be a társaság, aztán az élménybeszámolót követően közös játékban is részt vettek a focisták: egészpályán játszottak – a fiatalok biztosították a kapusokat, míg a „nagyok” a mezőnyben tevékenykedtek. A hangulatra nem lehetett panasz!

 

A meccs után komoly zsűrifeladat várt a zöld-fehérekre: a dekázóverseny során ugyanis a mennyiség mellett „kiviteli” pontokkal is díjazták az ifjú labdarúgókat.