Öt jelenlegi, tizennégy korábbi Illés Akadémia-játékos a Haladásban

Öt jelenlegi, tizennégy korábbi Illés Akadémia-játékos a Haladásban

Szalay Szabolcs és Schuszter Ronald mellett most már Auer Ákos, Kállai Kevin és Debreceni Zalán is megmutathatja magát a felnőttek között.

 

Ahogy arról már Facebook-oldalunkon videófelvétellel beszámoltunk: elkezdte az edzéseket a Szombathelyi Haladás. Az NB II 2020/2021-es idényére készülő csapatban ott vannak az Illés Akadémia korábbi növendékei: Gyurján Márton a kapuban, illetve Medgyes Zoltán, Devecseri Szilárd, Jancsó András, Kiss Bence, Rácz Ferenc, Németh Márió, Szekér Ádám, Illés Bence, Doktorics Áron, Balogh Ferenc, Tóth-Gábor Kristóf és Bokor Bence a mezőnyben. Az edzéseket látogatja a korábbi akadémista, az U19-es csapattal bajnoki címet ünneplő, majd az ifjúsági BL-ben is szereplő Kovalovszki Máté. A középpályás fél évet Mosonmagyaróváron, majd az elmúlt bajnoki szezont Lipóton töltötte kölcsönben. Az NB II-ben 7 találkozón lépett pályára, az NB III-ban 17-szer: utóbbi meccseken három gólt szerzett.

A 2002-es korosztályunkból továbbra is a Mátyus János irányította stábbal készül Szalay Szabolcs és Schuszter Ronald. Ahogy a májusi levezető tréningeken, úgy most is ott van a keretben Auer Ákos, Kállai Kevin és Debreceni Zalán.

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása alapján a Merkantil Bank Liga küzdelmei 2020. augusztus 2-án indulnak el.