Rangadót nyert U15-ös csapatunk

Rangadót nyert U15-ös csapatunk

Hazai környezetben gól nélküli első félidőt követően 3–1-re győzte le az Ikarus BSE gárdáját Sátori Barnabás legénysége.

Illés Akadémia U15 – Ikarus BSE U15 3–1 (0–0)
Illés Aka. U15.:
Tama M. – Bécsy, Blum, Rózsa (Pénzes, 77.), Erdei – Németh R., László (Szabó B., 81.), Palkó – Zsiga (Pécskai, 77.), Liplin (Abért O., 67.), Szakasics (Sipos-Kiss, 41.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Liplin (44., 1–0; 62., 2–0), Pécskai (80., 3–0)

Az országos U15-ös Alap-csoport 20. fordulójában csúcsrangadót rendeztünk, ugyanis a bajnoki címért küzdő csapatunk az egyik nagy riválist, az Ikarus BSE együttesét fogadta. A nagy tétnek megfelelően komoly küzdelem jellemezte az első félidőt, a párharcok mellett azonban a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. A legnagyobb lehetőség a mieink előtt adódott a 36. percben, de László Krisztián nagy lövését az Ikarus hálóőre hárítani tudta. Ennek köszönhetően pedig 0–0-s állásnál vonulhattak pihenőre a küzdő felek.

A második játékrész viszont nagyon gyorsan gólt hozott: a 44. minutumban Liplin Bence szerezett vezetést akadémistáinknak. A 62. percben aztán szintén a támadónk volt eredményes, így már 2–0-ra mentek Sátori Barnabás és Varga Roland tanítványai. A 80. percben pedig el is dőlt a három bajnoki pont sorsa, ugyanis a csereként beállt Pécskai Levente is bevette a vendégek kapuját. A 3–1-es végeredményt azonban az Ikarus játékosa, Skravanek Lázár Tamás állította be a ráadás pillanataiban.

Ma a hit és a szenvedély eredménye volt a győzelmünk. Tudunk és fogunk is még ennél jobban játszani. Gratulálok a srácoknak

– értékelt röviden Sátori Barnabás vezetőedző.